Pàgines

dimecres, 11 de març de 2020

El llibre de l'Institut Tiana


EL SOMRIURE DE DARWIN 
El somriure de Darwin és una novel·la negra escrita per l'escriptora Anna Maria Villalonga. Alguns dels possibles objectius d’aquest llibre són donar una oportunitat a tothom, encara que hagi comès errors, i ser crítics amb la societat en què vivim.

Els personatges principals són tres: en Max la Noemí i l’Ivan. Sense oblidar en Darwin, el gos d’en Max i a qui fa referència el títol. En Max és un rodamon que es comença a fer vell amb molt mala fortuna. La Noemí, una jove solitària, viu la vida que vol viure , en el seu univers i allunyada del que encara li fa mal. L’Ivan és un jove molt intolerant, agressiu i amb fòbies socials. Aquests tres personatges viuen en el mateix carrer: en Max no té sostre i viu a l’exterior, i la Noemí i l’Ivan viuen al mateix bloc de pisos.

 Una nit, es comet un crim: un altre rodamon és assassinat en un caixer. En Max, que és el primer en trobar el cos, serà el principal sospitós. Però no serà l’únic implicat: la Noemí i l’Ivan també tindran un paper important en el cas. Aquesta trama desembocarà en un final del tot inesperat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada